Top vanzari Tritonic La bookfest 2009

Editura Tritonic si-a mentinut vanzarile comparativ cu Bookfest 2008 si la aceasta editie a targului prin reducerile de 50%, prin succesul ofertei buy-back si titlurile de top: Ultimul papa, Luna plina si Mafia S.A.

In plin an de criza, pentru Editura Tritonic ofertele aplicate au adus incasari comparabile cu cele ale editiei trecute. Toate cartile au beneficiat de o reducere minima de 20% , iar cele mai vechi de un an au putut fi achizitionate la jumatate de pret.
O promotie inedita a fost oferta buy-back a cartilor vechi, comparata cu programul rabla din industria auto. Cumparatorii au fost invitati sa vina cu o carte veche de la Tritonic, pentru a primi o reducere la achizitionarea uneia noi (3 lei pentru exemplarele paperback inapoiate, respectiv 5 lei pentru editiile hardcover).

Varful topului vanzatorilor Tritonic a fost detinut de Ultimul Papa (580 de exemplare vandute), de Luis Miguel Rocha (carte lansata la inceputul lunii in prezenta autorului). Urmatoarele in top au fost Luna plina de Kelley Armstrong (465 exemplare), aflata la cel de-al doilea tiraj la doar 2 luni de la aparitie si Mafia S.A. (345 exemplare) ce-a de-a saptea carte tradusa in Romania a autorului spaniol Eric Frattini, aparuta chiar inainte de targ.

http://www.tritonic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *