Targul de carte GAUDEAMUS Timisoara isi deschide portile miercuri, 4 mai 2011

Caravana GAUDEAMUS – “Carte de invatatura” poposeste la Timisoara!

De 7 ani, Orasul Rozelor este gazda celui mai important eveniment cultural dedicat cartii si educatiei din zona de vest a tarii: Targul de carte GAUDEAMUS Timisoara, organizat de Radio Romania, prin echipa GAUDEAMUS, in parteneriat cu studioul teritorial Radio Timisoara.

In premiera in acest an, Targul de carte GAUDEAMUS Timisoara, editia a VII-a, care va avea loc in perioada 4-8 mai 2011, se va desfasura in incinta unui pavilion expozitional amplasat in Piata Victoriei, zona cu cel mai intens trafic pietonal din Timisoara. 

Spatiu privilegiat al intalnirii cu Cartea, dar si al contactului nemijlocit cu viata literara si cu profesionistii cartii – autori, editori, traducatori, ilustratori, distribuitori de carte etc. – Targul GAUDEAMUS propune publicului alternativa unui eveniment cultural viu si dinamic, care imbina discretia actului de a citi cu verva dialogului cultural!

In cele 5 zile ale Targului, publicul timisorean este asteptat la un adevarat festin al noutatilor editoriale: cele mai cunoscute edituri din Romania, dar si prestigioase institutii culturale si de invatamant isi vor incanta vizitatorii cu oferta completa de aparitii editoriale recente, alaturi de semnificative reduceri de preturi.

Presedinte de onoare al acestei editii a Targului va fi domnul Gheorghe Ciuhandu, primarul Municipiului Timisoara.

Noutatile si programul Targului de carte GAUDEAMUS Timisoara 2011 vor fi prezentate in cadrul conferintei de presa, programata pentru marti, 3 mai, ora 12.00, la sediul Radio Timisoara.

Deschiderea oficiala a Targului va avea loc miercuri, 4 mai 2011, ora 13.15 si va fi transmisa in direct pe frecventa Radio Timisoara.

Programul de vizitare a Targului va avea urmatorul calendar:
miercuri, 4 mai – sambata, 7 mai: 11.00 -21.00
duminica, 8 mai: 10.00 – 14.00

Intrarea este libera pentru toate categoriile de vizitatori.

office@gaudeamus.ro
office@gaudeamus.ro
http://www.gaudeamus.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *