Schimb de Carti Bucuresti. Editia lunii Mai 2017

Duminică, 14 mai, te așteptăm între orele 15:00 – 17:00 în grădina de la Bohemia Teahouse (Str. Poiana Narciselor nr. 1) pentru întâlnirea Schimb De Cărți din luna mai.

Ne vom bucura împreună de soare și cărți, discuții relaxate despre ultimele descoperiri în materie de literatură și noi prieteni. Spune-ne ce carte ai mai citit în ultima lună, ce carte ne recomanzi și poate vei descoperi noi titluri de care să te bucuri ca un pasionat de cărți veritabil.

Mai multe detalii poți găsi pe evenimentul nostru de pe Facebook. #SDCBucuresti

Intrarea este liberă. Schimbul nu este definitv (poți retrage cărțile când dorești) și nici obligatoriu (dacă vrei doar să ne cunoști, poți participa fără să aduci căți 😉 ).

Schimb de Cărți este un proiect bookblog.ro care se desfășoară de șase ani în București și în alte orașe din țară (Galați, Cluj, Sibiu, Hunedoara, Oradea și Suceava). Acest proiect susține lectura printr-o serie de întâlniri lunare în cadrul cărora cititorii pot face schimb de cărți între ei și pot discuta, într-un cadru cât mai liber și cât mai puțin rigid, despre cărți, autori sau edituri. Intrarea este liberă și oricine poate participa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *